top of page
WAVES - wave bruin 2.png

Caroline
v/d Vendel

yogability trainer en yogadocent

Mijn naam is Caroline van de Vendel. Ik ben moeder van 2 heerlijke dochters,; prachtige pure liefdes in mijn leven. Daarnaast geniet ik van dierbare familie en van fijne vrienden en vriendinnen waarmee ik deel, beleef en waar alles er mag zijn. 

Faith, Hope & Love

Over mij ~sensitief, voel dat liefde het mooiste is wat we elkaar kunnen geven ~ raak ontroerd van het woord compassie ~ denker en soms een overdenker ~ open en soms bescherm ik mijzelf ~ dromer en zit soms in mijn eigen wereld waar ideeën ontstaan  ~ gefocust op een doel maar de weg erheen kan wat chaotisch zijn ~ hou van alles wat met styling te maken heeft en soms is het een bij elkaar geraapt rommeltje ~ thee en koffie  ~ gezond eten en soms cola en chips ~ hou van alles wat bloeit en groeit en vergeet het soms water te geven ~ yoga en krachttraining ~  geef les en leer ~ hou van dansen en feminine flow  ~ ben flexibel en onhandig ~ ken fouten en leermomenten ~ ken verdriet en blijheid  ~ omringt met liefde en DANKBAARheid.

Ik woon in Veenendaal en hou van de groenrijke omgeving en het bos op loopafstand. Ik hou van de zon op mijn gezicht en de zee. De beweging van het water en zand. Ze staan voor mij symbool voor de beweging in mijn leven, de fysieke en mentale beweging, voor ademhalen.  Golven verbinden de bewegingen. Bewegen is voor mij verwerken, erdoorheen bewegen op een bewust aanwezige manier. Grenzen verkennen en er in balans mee omgaan. Fysieke en mentale beweging komen altijd samen. 

 

De lessen die ik geef, zijn ontstaan vanuit mijn zoektocht naar een oplossing voor mijn hoofdpijnen die mijn dagelijks -en sociale leven beperkten. Vanuit deze zoektocht, ervaringen en opleidingen, ontdekte ik herstel en mijn passie voor bewegen. Studio Waves heeft zich daarna steeds verder ontwikkeld en gevormd. De lessen zijn toepasbaar en aangepast aan jouw unieke lichaam. Daarom zijn het Functional lessen en de groepen klein of als privélessen. Aandacht en gezien worden zijn kernwoorden.

 

Graag begeleid ik je op weg naar meer mobiliteit, stabiliteit en balans zowel fysiek als mentaal.

 

Kom je ervaren? Altijd welkom voor een proefles!

Meld je daarvoor hier aan. 

 

Warme groet,

Caroline

Studio Waves

certificaten

certificaat studio waves 1
Ashtanga, Vinyasa, PowerYoga
certificaat studio waves 2
YinYoga
certificaat studio waves 3
YogaNidra
certificaat studio waves
YogaTherapie
bottom of page